Stichting De Maakruimte ontwerpt, ontwikkelt en produceert creatieve en innovatieve projecten. De Maakruimte zet mensen, organisaties en de maatschappij creatief in beweging en verbinding door middel van maken. De Maakruimte beweegt zich in verschillende disciplines en brengt verbindingen, ontmoetingen en cross-overs tot stand. Dit doet de Maakruimte door te experimenteren, te doen en te onderzoeken. De Maakruimte bestaat uit een team van specialisten uit het onderwijs, onderzoek, welzijn, kunst, cultuur, ondernemers en heeft een groot netwerk van makers. Wij bewegen ons tussen de domeinen en verbinden deze met elkaar.
de-maakruimte-dimensies-In de Maakruimte ligt de uitdaging om te experimenteren. Het is onze missie om mensen, organisaties en de maatschappij creatief in beweging te brengen. Vanuit het maken ontstaat plezier, innovatie en creativiteit. De Maakruimte is een ongedefinieerde ruimte: het kan overal zijn en het ís overal. De Maakruimte werkt volgens de Maakruimte methode:

de maakruimte methode
De Maakruimte is gevestigd in de Havenloods in Utrecht maar maken kun je natuurlijk overal. Onze mobiele Maakruimte kan ook naar jou toekomen.

Het Team