RUIMTE31

In Ruimte31 is ruimte voor experiment, educatie en expositie. Gebruik deze ruimte voor jouw workshop, schoolproject of een expositie. Ruimte31 is beschikbaar voor je eigen programma maar de Maakruimte kan ook een op maat gemaakt Maakruimte programma aanbieden. De Maakruimte is, in samenwerking met DePlaatsmaker, bezig met de ontwikkeling van Ruimte31.

Extra ruimte nodig voor workshops, een overleg of werken met je team?

Ruimte31 is een lichte, grote ruimte (130m2) in het creatieve pand De Havenloods in het Werkspoorkwartier, Utrecht.
De ruimte is nu beschikbaar voor organisaties die in deze periode extra ruimte nodig hebben. In de ruimte is rekening gehouden met de richtlijnen rondom Covid-19. In de ruimte zijn keukenspu

Voor meer informatie kan je mailen met info@dehavenloodsutrecht.nl.

Per dagdeel cultureel tarief (ochtend, middag of avond): 150,-
Per dagdeel commercieel tarief (ochtend, middag of avond): 200,- 
Inclusief: Tafels, stoelen, beamer scherm + standaard, wifi, basis workshop materiaal, een koelkast, airconditioning en verwarming, koffie & thee.

Extra te huren:
Beamer / geluidsbox (in overleg)

MAAKKOFFERS

De Maakruimte ontwikkelt voor verschillende vraagstukken werkvormen, workshops en creatieve interventies. De ontwikkelde werkvormen zijn gebundeld in verschillende maakkoffers. Samen kijken we op welke manier we aan de slag kunnen met jouw vraag of die van je organisatie. Via De Maakruimte methode gaan we creatief aan de slag en ontwikkelen we een workshop op maat. Een Maakkoffer kan ingezet worden met begeleiding van de Maakruimte of via de handleiding in de koffer.

VERBINDING IN DE WIJK

De Maakruimte ontwikkeld creatieve interventies die bijdragen aan verbinding in de wijk. De Maakruimte onderzoekt de vraag achter de vraag en komt met een passende, creatieve oplossing. Voorbeelden hiervan zijn wijksafari’s, studiedagen, kunstprojecten en wijkkrant. Centraal bij onze projecten staat identiteit, participatie en democratie.